Wat zijn dé trendkleuren van komend najaar 2021?

#Blog 33 september 2021

Ciao tutti,

Zoals de meeste van jullie hebben gezien. Heeft Cleverly. afgelopen week haar nieuwe najaarscollectie al gepresenteerd. Op de verschillende kleuren in het assortiment kregen wij een aantal vragen.

Kleur 1 Fired Brick oftewel warm rood

De kleur fired brick is een warme rode kleur met een bruin tint. Wijzelf zijn erg blij met het feit dat dít de najaarkleur wordt van 2021. Want zeg nou zelf bij deze kleur denk je toch meteen: Gezellig…..

Warm rode schoudertas


Kleur 2 Ultra Marine Green oftewel smaracht groen

Is een groene tint die naar het blauw neigt. Enerzijds erg donker maar anderzijds nog steeds een warme kleur. Hierdoor kun je deze kleur prachtige combineren bij een basic outfit. Én wat dacht van mensen die al in bezit zijn van groene ogen. Win Win….

Viaggio
Smaracht groen

Kleur 3 Amandel oftewel pastelkleuren

In het voorjaar zag je ook al veel van deze kleuren voorbij komen. Denk aan cognac, camel, taupe, en de nog iets lichtere kleuren. Komend najaar blijven deze kleuren ín. En daar zijn wij maar al te blij mee. Want dit zijn toch dé perfecte kleuren om te combineren?

Dolce
Pastelkleuren

Kleur 4 is Samba oftewel een heldere rode kleur

Ook deze kleur is terug van weggeweest. Vorige jaar was dit namelijk ook al een tijdje erg in de mode. Het is een kleur die tussen Ferrari felrood zit en een donkere tint rood. Écht een kleur die passie en energie uitstraalt. Voel jij je aangesproken?

Dolce
Samba Rood

Naast dat je deze kleuren veel gaat zien. Zijn natuurlijk de zwarte en bruine tassen ook nog altijd erg stijlvol en tijdloos kwa kleur. Maar zoals je misschien wel weet verkoopt Cleverly. al sinds het begin gekleurde tassen. Iets wat veel mensen maar apart vonden of aan moesten wennen. Inmiddels kan ik wel verklappen dat er meer gekleurde tassen worden verkocht dat niet gekleurde. En dat vind ik héérlijk om te zien.
Want kleur doet leven ,

Mochten er vragen zijn dan hoor ik het graag.

Xo Lindsey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: