De Italiaanse schoudertas is on tour door Italië.

#32 Blog augustus 2021

Eerlijkheid

Een aantal weken geleden gaf ik aan dat het even wat minder gaat met mij. De Carola heeft er ingehakt en de emmer is even volgelopen. Waarom deel je dit ? hoor ik je denken…
Regelmatig krijg ik berichten van mensen die aangeven dat ze mijn leven zo leuk vinden. Wat natuurlijk een compliment is, maar anderzijds is het ook erg belangrijk om te weten dat Instagram niet de waarheid/realiteit is. Want laten we eerlijk zijn we posten nou eenmaal niet zo graag iets als het minder gaat hé?

Kan een afbeelding zijn van handtas, handgestikt leer en buitenshuis
Juliet on tour in Le marce

Hoe nu verder?

Naar aanleiding van mijn verhaal was het ontzettend tof om al jullie reacties te zien. Van herkenning van het afgelopen jaar. Tot volgers die aangaven dat ze het fijn vonden dat ik/ Cleverly. eerlijk ben op Instagram. Tot zelfs mensen die aangaven mij te willen helpen door foto’s te maken en te posten van de Juliet tas in Italië.

Kan een afbeelding zijn van handtas, handgestikt leer en buitenshuis
Juliet in Toscane

Vertrouwen

Dat is eigenlijk wel het allermooiste en belangrijkste aan het leven. Voor mij is dit een ontzettend spannende tijd omdat ik het erg rustig aan moet doen. En toch komt er allerlei hulp uit verschillende hoeken en op verschillende manieren.

Juliet in Venetië

Dankbaar

Bij deze wil ik jullie en in het bijzonder Annelot erg bedanken voor alle mooie foto’s van de afgelopen periode. Wat is Italië een mooi en bijzonder land hé ? maar wat een pracht tas is het ook 🙂 Mocht je meer foto’s willen zien kun je een kijkje nemen op
Instagram @cleverlytassen

Kan een afbeelding zijn van buitenshuis
Juliet in San Marino

Voor nu Grazie Mille per tutti voor jouw aankoop, je like, volg, support, foto’s, mond tot mond reclame etc. Dit blijft mijn passie en ondernemen zit in het bloed. We gaan door weliswaar op een andere manier, maar stoppen doen we niet. Want :
Da is nie Clever

Xo Lindsey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: