Heuptassen de fashion trend van 2021!

#Blog 31 juli 2021

Hoe draag je de heuptasjes?

Óok komende zomer zie je over de heuptas verschijnen. Deze trend hebben we het afgelopen seizoen ook al een beetje voorbij zien komen. De leren variant is natuurlijk onze favoriet. De heuptas, fannypack, bumbag, festival tas is veelzijdiger dan je denkt. Je kunt haar niet alleen dragen op de heup, maar ook om de taille of crossbody.

Hoe style je een heuptas?

Dit is natuurlijk voor iedereen anders. Ikzelf vind het bijvoorbeeld erg leuk om een heuptasje te dragen bij een jurk. Dit geeft je outfit toch een festival look.

Maar wat ook erg leuk is om de tas te dragen om je taille dit geeft je outift een 90e / vintage look.

Heeft de heuptas een fout stigma/ beeld?

Regelmatig vragen onzekere kopers aan mij of deze tassen nu écht wel zo in zijn? Omdat sommige mensen deze tas nog associëren  met een ander beeld uit de 90e. Denk aan de vader met het buideltasje. De kwaaijongens die de tas overdwars dragen. Dat is nou zo zonde! want ik ga je hieronder precies uitleggen waarom die stigma´s niet meer kloppen.

Waarom je een heuptas zou moeten hebben?

Dat is eigenlijk een makkelijk antwoord namelijk: het draagcomfort. Je kunt de tas op verschillende manieren dragen en hiermee een leuke look creëren. Het is écht een basic item daardoor en multi inzetbaar. En daarnaast is het draagcomfort erg fijn.


No hands bag : ) écht waar dames een heerlijke tas om aan te schaffen en jouw collectie mee uit te breiden. Durf anders te zijn en tegelijk jezelf.

Xo Lindsey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: