Suède tassen de zomer trend van 2021?

#Blog 29 juni 2021

Wat is suède leer?

Suède wordt door vele gezien als de meest luxueuze leersoort. Het leer wordt gemaakt van de onderkant van de huid ipv de bovenkant. Hierdoor oogt het leer ruwer en dit zorg juist voor een luxe uitstraling. Daarnaast geeft deze kleur en het zachte suède leer je een warm gevoel. Deze leersoort is echter wel een stuk gevoeliger voor goéd onderhoud. Lees in deze vorige blog hoe je jouw tas het beste kunt beschermen. https://cleverlyitaliaansetassen.com/2020/09/11/hoe-onderhoud-ik-een-suede-tas-5-tips/(opent in een nieuwe tab)

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is suede-tassen.png

Wanneer is het handig om een shopper mee te nemen?

Zoals de naam het al zegt is een shopper handig om mee te nemen als je gaat shoppen. In deze grote tas kun je namelijk een hoop van jouw aankopen kwijt. Hierdoor heb je jouw handen niet vol met allerlei verschillende tasjes, maar draag je alles gemakkelijk in één tas mee. Hetzelfde geldt natuurlijk als je boodschappen gaat doen. Deze prachtige suède shoppers hebben we in ons assortiment.

Rafaella
Rafaella
Rafaella

Hoe draag je een heuptas?

Op de heup

De heuptas kent natuurlijk iedereen en heeft een beetje een fout imago overgehouden van uit de jaren negentig. De tas die destijds door iedereen op de heup gedragen werd. De heuptas is ideaal voor wandelingen, vakanties maar ook tijdens festival. In de heuptas bewaar je je reisdocumenten, geld en je smartphone. 

Picolla Bellezza
Picolla Bellezza

Crossbody

Je kunt de tas ook schuin over de schouder dragen ook wel crossbody genoemd. Perfect om je outfit een speelse twist te geven tijdens een dagje shoppen of een festival. De heuptas is namelijk dé favoriete festivaltas van voorgaande zomers , maar ook zeker komende zomers wanneer er wellicht weer ´kleine´ feestjes mogen.

Hopelijk vond je het een leuke blog om te lezen. Mocht je nog vragen hebben , let me know. Neem een kijkje in onze webshop voor nog meer prachtige Italiaanse tassen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: