4 redenen waarom je een schouderband/ tassenhengsel aan zou moeten schaffen.

#Blog 28 mei 2021

Reden 1 : Op pimpen

Zo kun je jouw prachtige tas op pimpen. Bij al onze tassen wordt standaard een schouderband geleverd. Met een extra schouderband kun je de tas afstijlen door de kleur te matchen ton sur ton. Of juist een totaal andere kleur kiezen zodat je de tas bij nog meer verschillende outfits kunt dragen.

Reden 2 : Draagcomfort

Zelf heb ik wel eens na een lange dag winkelen dat ik last krijg van mijn schouder door het dragen van een tas. Door deze fijne brede schouderbanden/ tassenhengsels heb ik hierdoor minder last. Daarnaast zijn ze vaak van een zachte stof gemaakt en verstelbaar.

Reden 3 : Dezelfde tas , maar een verschillende stijl

De schouderbanden die vaak bij de tas geleverd worden zijn klassiek. Dit is vaak prachtig bij een avond jurk of een elegante outfit. Wil je voor een andere stijl gaan, maar niet telkens een nieuwe tas hoeven kopen? dan is een extra schouderband ideaal. Daarnaast geeft het je outfit net een andere look.

Anne Cheama influencer

Reden 4 : Goedkoper

Doordat je een extra schouderband koopt, hoef je niet meteen een nieuwe tas aan te schaffen. Door het tassenhengsel krijgt de tas een totaal andere look. Hierdoor ben je ook nog eens prijsbewust bezig. En….. zeg nou eens zelf zijn het niet beauty’s? ideaal voor nu en laat staan als we dadelijk weer feestjes en festivals mogen bezoeken.
Haal zo’n kekke beltstrap nu in casa!

Xo Lindsey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: