Welke kleuren zijn ín komende lente/zomer 2021?

#Blog 26 februari 2021

Welke kleuren zijn nu eigenlijk in komende lente/zomer?

Pastelkleuren kaart

De lente/zomer kleur voor dit jaar zijn voornamelijk pastelkleuren zoals hierboven is afgebeeld. Cleverly. had vorig jaar al erg veel van dit soort kleuren in het assortiment. Toen vond men in het begin dit nogal spannend, vooral de gedachte een gekleurde tas!?

Deze tas is vorig jaar het meest verkocht in verschillende kleuren. Ook dit jaar hebben we deze beauty weer, maar ook in allerlei pastelkleuren.

Wat zijn pastelkleuren?

Een pastelkleur is een zachte kleur die wordt verkregen door een zuiver pigment/kleur te mengen met een lichtere kleur. Meestal is dit met wit of lichtgeel. Pastelkleuren worden vaak gezien als lief en warm omdat deze kleuren ook vaak gebruikt worden voor jonge kinderen. Echter is het juist dit jaar ontzettend ín dus ook voor ons dames!

Allegro

Staat een pastelkleur jou?

In een van de vorige blogs heb ik jullie al een keer verteld hoe je jouw kleur type kunt bepalen en welke kleuren in theorie jou mooi staan. Echter is het niet zo zwart wit. Vind je het intuïtief mooie kleuren, en voel je je er fijn in dan staat het je ook beeldig 🙂

In de volgende blog laat ik je zien hoe je een pasteltint het beste kunt combineren. Wist je trouwens dat al onze tassen een Italiaanse naam hebben? en dat deze ook een betekenis hebben. Google translate is your best friend.

Bedankt voor het lezen. Mochten er vragen zijn dan hoor ik het graag.

Xo Lindsey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: