Dé herfsttrend van 2020 grote sjaals. Hoe combineer je nu zo’n sjaal? en waaraan herken je kwaliteit?

#Blog 18 oktober 2020

Ciao a tutti,

Sinds vorige week verkoopt Cleverly. ook sjaals in haar assortiment. Allereerst kregen wij hierop ontzettend veel leuke reacties, daarvoor dank. Bovenstaande sjaals en kleuren hebben wij nú in het assortiment. Mis je nog een kleur? laat het dan even hieronder weten.

De herfsttrend van 2020 de grote maar vooral warme sjaal.

Hoe combineer je nu zo’n grote sjaal. Ik kreeg hierover een aantal vragen. Wat ik persoonlijk erg mooi vind is om dit te combineren met een camel coat. Die zijn momenteel ook ontzettend in. Zoals je ziet past hierbij eigenlijk ook elke kleur sjaal. Het is ook beeldig om een sjaal te combineren met een klassieke bikerjack.

Daarnaast kun je de sjaal natuurlijk op verschillende manieren dragen. Dat is tevens ook erg belangrijk bij een sjaal dat ze lang genoeg is. Ben je nu bang dat bijvoorbeeld door je lengte de sjaal niet mooi zou staan? draag de sjaal dan dubbel. Door mijn lengte vind ik het persoonlijk mooi om haar lang te dragen.

Waaraan herken je kwaliteit?

Normaliter zie je vaak dat een sjaal gemaakt is van wol, zijde of katoen. En alle 3 vindt ik geen fijne materialen om te dragen waarom niet? de sjaals prikken , pluizen en zitten bovenal niet fijn. Als je gevoelig bent voor stofjes dan heb je hier last van.

Vandaar dat Cleverly. ervoor heeft gekozen om sjaals in te kopen die gemaakt zijn van 82% viscose en 18% polyester. Wat houdt dit in? deze sjaals prikken en pluizen niet. Ze zijn erg warm en van een uitmuntende kwaliteit. Afkomstig uit jawel… het mooie Italië. Bij aankoop krijg je 1 jaar garantie.

Hoe kies je nu de juiste kleur sjaal uit?

Dit is natuurlijk afhankelijk van welke jassen je hebt, en in welke kleuren. Daarnaast is het ook goed om te kijken naar jouw huidskleur. Hoe kun je dit doen?

  • Rol je mouw op en kijk naar je aderen.
  • Heb je blauwe aderen? die staan gelijk aan een koude huidskleur.
  • Heb je groene aderen die staan gelijk aan een warme huidskleur.
  • Als je aderen een andere kleur hebben is het handig om het ziekenhuis te bellen haha:)

In de volgende blog ga ik dieper in op de kleuren die mooi passen bij jouw huidskleur. Een kleine cliffhanger dus…. Bedankt voor het lezen van deze blog en mocht je nog vragen hebben of opmerkingen plaats ze dan gerust hier beneden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: