Het verhaal achter Cleverly.

Ciao a tutti

Gisteren vroeg ik op mijn Instagram account aan jullie wat een mooi onderwerp is om over te bloggen. Daaruit bleek dat er veel van jullie geïnteresseerd zijn in het verhaal achter Cleverly. en vooral hoe het is ontstaan en waarom?

Op  15 oktober in 2014 heb ik de naam Cleverly. geregistreerd als merknaam. Afgezien van het feit dat dat enorm veel centjes kost was dit ook een grote stap. Destijds produceerde ik petten in het hoge segment en verkocht Cleverly. die aan vele BN´ers DJ´s waaronder Dave Roelvink, André Hazes, Freddy Moreira, Brace, Ali-B and many more.

Toch heb ik na iets meer dan 2 jaar besloten om ermee te stoppen. In die periode werd ik helaas ziek(reuma) begon mijn HBO studie en ik merkte dat de passie op was + de doelgroep paste niet meer bij mij dus hoe kun je het dan uitdragen? er is een tijd geweest dat ik het wel stoer vond om in dure clubs te komen en foto´s te maken bij kostbare auto´s, maar al snel vond ik het eigenlijk eerder lachwekkend. Vooral het laten zien dat je geld hebt bah niks voor mij en ook het opdragen op zulke feestjes paste echt niet meer bij de persoon die ik inmiddels was geworden.

Ruim 2,5 jaar heb ik toen niks met Cleverly. gedaan en heb ik mij gefocust op andere dingen van het leven, waaronder persoonlijke groei want dat was wel nodig : ) Eenmaal stond ik zelf op het punt om het te verkopen, maar iets hield mij toch tegen. 

Tot in de zomer van 2018 flaneerde ik door de prachtige, smalle straatjes van een Toscaans dorp, toen mijn ogen op een stel prachtige tassen vielen. In een schattige Italiaans modezaak werden alléén maar Vera Pelle-tassen verkocht. Oogverblindend mooi. Ze was – letterlijk en figuurlijk – meteen verkocht, verliefd zelfs.

Als ondernemer was ik al jaren op zoek naar Italiaanse, lederen tassen van hoogwaardige kwaliteit, die in Nederland moeilijk verkrijgbaar zijn, die ook nog eens modieus en betaalbaar zijn. Die had ik daar ineens gevonden. 

En daar begon het avontuur op 1 november 2019 heb ik besloten om écht door te gaan met Cleverly. en de Italiaanse tassen. Ik merkte al zo gauw dat er meer vrouwen waren die opzoek waren naar prachtige kwalitatief goede tassen tegen een middenklasse prijs. Want laten we eerlijk zijn de gemiddelde vrouw wil meer dan 1 tas. Nou en dat is bij Cleverly. wel mogelijk. In plaats van dat je een tas van 30,- koopt van plastic bij de H&M koop je er nu voor iets meer geld een écht leren tas uit Italië voor een geweldige kwaliteit met 1 jaar garantie. 

Voorbeeld van afbeelding

Mijn 1e doel was 50 tassen verkopen dat is inmiddels behaald. Het volgende doel is 100 en dat doel komt sneller inzicht dan ik dacht. Ter zijner tijd gaan we een ontzettend leuke actie organiseren. Waarom? omdat ik jullie zo ontzettend dankbaar ben voor de support, voor je like, het feit dat je mij volgt, je aankoop etc. Ik ga mijn dromen achterna als onderneemster en ik neem jullie onderweg gezellig mee ❤

Xo Lindsey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: