De kleine tas, welke past bij mij?

#Blog 13 20 juli 2020

Waarom heb je een kleine tas nodig wanneer je al een grote hebt? een kleine tas is een musthave voor iedere vrouw die wel eens haar huis verlaat. Of het nou is voor een avondje uit, een dagje shoppen, vakantie of misschien wel een festival (over een tijdje) Wat je ook gaat doen een klein tasje kan niet ontbreken in je garderobe.

”Het maakt of breekt je outfit”

Bewust een aantal weken geleden zat ik alleen op het terras met een lekker wijntje en een goed boek. Afgezien van het feit dat dit héél erg fijn was na zo’n lange tijd in lockdown te hebben gezeten. Verbaasde mij ook iets op die zondag middag. 65% van de Nederlandse vrouwen die voorbij kwamen lopen hadden of géén tas bij zich, of een plastic, of een tas die niet bij haar lichaam paste. Daarnaast droeg het merendeel de tas als gebruiksvoorwerp op z’n Brabants zouden wij zeggen: Want da is zo hendig!

Fashion item natuurlijk is een tas hartstikke handig en fijn om daarin alles op te bergen, maar het maakt of breekt je outfit. Neem nou de Clutch tas.

Cara

Eigenlijk is dit simpel gezegd een handtasje zonder hengsel. De clutch wordt tegenwoordig ook wel eens vergeleken met een polstasje, maar die heeft júist wel een hengsel zodat je haar om de pols kan dragen. Bovenstaande tas kun je als clutch dragen in je hand en als schoudertas omdat er ook nog een schouderband bij zit. Ideaal voor een dagje uit. Klein en compact maar groot genoeg voor al je essentiële spulletjes in mee te nemen.

De mini bag Dit type tasje was de nieuwe trend van 2020. Ook deze tas draag je in de hand, maar deze heeft wel een hengsel. Bij onderstaande tas zit ook een goude ketting om haar eventueel als schoudertas te dragen.

De kleine schoudertas Geen zin om je tas de gehele tijd te dragen. Of überhaupt het gevoel dat hebben dat er iets zwaars aan je hangt? dan is dit type tasje ideaal voor jou. Vaak kun je dit type tasje ook nog als clutch dragen. Ideaal, dan heb je een 2 tassen voor de prijs van één.

Viaggio

Het klassieke zwarte tasje Heb je deze tas nog niet? dan weet je wat je op je verlanglijstje kunt zetten. Dit tasje past bij élke outfit en is eigenlijk onmisbaar als vrouw zijnde. Deze tas kun je kopen als clutch , schoudertas , crossbody bag en is er vaak in allerlei verschillende maten. Wat vind je fijn? wat wil je accentueren? een tas die op de heupen valt zorgt ervoor dat je daarop het accent legt. Of ga je liever voor de postbode manier van dragen? ideaal voor de dames met curves like me… combineer haar meteen met een trendy schouderband en je kunt even voorruit.

Het klassieke/ vintage model. Dit tasje kan áltijd en zal ook nooit uit de mode raken. De indeling van een tas is ook erg belangrijk. Wil je verschillende compartimenten omdat je net als ik een beetje chaotisch bent? ;p of ga je voor verschillende ritsjes, of één groot vak. Onderstaande tas heeft 2 verschillende compartimenten en een rits. Ideaal voor de dames die níet willen grabbelen.

Kortom er is bij Cleverly. voor ieder wat wils. De tassen komen in allerlei soorten en maten. Natuurlijk is het handig om een tas te hebben, maar dames ik hoop écht dat ik jullie een beetje bewust kan maken van het feit. Dat dit misschien wel de belangrijkste accessoires is van een vrouw. Kies een tas waar je blij van wordt! en laat alsjeblieft die plastic tassen liggen die een tientje goedkoper zijn. Geloof mij die is kapot binnen een aantal weken.

Investeer in iets moois met de juiste kwaliteit. Je hebt het verdiend!! Mocht je nog vragen hebben of graag een keer advies willen reageer dan hieronder. Ik help je heel graag.

Xo Lindsey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: