Wat zijn dé tassen trends van komende zomer?

#Blogg 11 – 3 juni 2020

Ciao a tutti,

De afgelopen weken kreeg ik weer erg veel vragen over welke tassen nu een hot item worden komende zomer. Deze vraag beantwoord ik maar al te graag, dus bij deze een top 3 van tassen trends voor komende zomer 2020.

  1. De Polstas
  2. De Bucketbag
  3. De Postbode tas

De polstas ik hoor je denken, maar Lindsey wat is het verschil met een clutch? eigenlijk niet zoveel, deze tas kun je namelijk ook als clutch dragen maar heeft tegelijk een handige afneembare schouderband die je zoals de naam al luidt: om je pols kunt dragen. Groot genoeg om alles in mee te nemen, en tegelijk ook erg compact en fijn om bijvoorbeeld bij een jurkje te dragen.

De bucketbag een fijne tas die bij elke outfit past en ook tijdloos is. Vaak heeft de tas ook nog een afneembare schouderband, of ketting. Deze tas is écht de investering waard want hierdoor kun je hem casual dragen maar ook chique/zakelijk.

Zie outfit hieronder en ben je benieuwd naar nog meer outfitjes? neem dan even een kijkje op de instagram pagina. cleverlytassen

De laatste tassentrend van 2020 is de postbode tas. Dit is eigenlijk niet écht een apart type tas, maar meer de manier van dragen van een tas. De tas hang je overdwars over je schouder en draag je hoog. In het begin van het jaar zag je dit alleen met wat sportievere tassen, maar inmiddels is het ook een trend om dit te doen met chique en geraffineerde tassen. De onderstaande Juliet tas, is nog steeds uitstekend om op die manier te dragen. Kies voor een fel kleurtje en steel de blits!

Of ga voor een wat chiquere stijl.

Dit waren de zomertrends op het gebied van tassen. Hopelijk vonden jullie het een leuke blogg en heb ik hiermee de vraag beantwoord. Mocht je nou wel nog iets willen weten, laat dan even een reactie onder dit bericht achter.

Ik wens jou een hele fijne avond.

Xo Lindsey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: