Tassen inkopen waarop baseer je de keuze?

#Blogg10 14 mei 2020

Gisteren stelde ik op Instagram in een poll de vraag: Wat lijkt je leuk om te zien, horen/ weten van Cleverly. Hier kreeg ik massaal reacties op. Deze ga ik allemaal nog een beantwoorden in een Live sessie. 1 vraag triggerde mij enorm.

De vraag kwam van Sophie van Monthfort. : Waarop baseer je de keuze voor nieuwe tassen? op de gok of wel met strategie?

Ik koop mijn tassen in bij een Italiaanse leverancier. Zij maken handgemaakte tassen van écht leer. Laat ik eerlijk zijn dat ik hen erg vertrouw, maar ook zeker de Italiaanse mode. Het is algemeen bekend dat zij daar altijd wat verder vooruit lopen dan hier in Nederland. Neem bijv. deze gekleurde tassen.

Die durfde een tijdje geleden niemand te dragen hier in Nl. Sterker nog ik kreeg van volgers berichten dat ze foei lelijk waren. Guess what…. welke tas is nu het meest verkocht?

Oké nou dit geheimpje weet je nu , de keuze uit echter zo’n grote collectie is wel moeilijk. Heel vaak schakel ik jullie in als hulplijn door middel van polls waarop altijd massaal wordt gereageerd (daarvoor dank) hieruit kan ik goed opmaken welke tassen en accessoires jullie wel bevallen en welke niet.

Dit doe ik puur op basis van gevoel

Echter kies ik soms ook voor gedurfde modelletjes/ kleuren. Dit doe ik puur op basis van gevoel. Niet om arrogant te zijn maar ik heb wel een neusje voor wat ín komt, wat verkoopt, wat aanslaat. Dit is niet alleen in tassen ik weet dit vaak ook bij beginnende artiesten, nieuwe wijken, huizen,personen etc. Nogmaals dit is niet om zelfingenomen over te komen maar als je het vraagt aan mijn familie en vrienden zullen zij dit ook beamen. – Trouwens een geheel ander onderwerp, maar waarom mag je in Nederland niet zelfverzekerd zeggen waar je goed in bent? zonder de stempel arrogant te krijgen. Wellicht komt daar ook nog een blogg over ;p

Misschien is het soms ook gewoon durven? wil overigens niet zeggen dat het áltijd lukt maar dat is het risico van ondernemen. Soms verkopen tassen echt wel minder, maar ik heb tot nú toe nog niet echt mis inkopen gehad.

Kortom de keuze wordt bepaald door:

1. Jullie antwoorden uit de poll.

2. De Italiaanse mode.

3. Mijn gevoel, en zakelijke/modieuze kijk.

Zo zie je maar dat jullie antwoorden, reacties, opmerkingen écht ontzettend waardevol zijn voor mij. Daarnaast ben ik ontzettend dankbaar in het vertrouwen wat ik krijg van jullie. Mocht je nog ideen hebben, opzoek zijn naar een bepaalde tas/ kleur. Laat het alsjeblieft hieronder weten. Ik kijk altijd graag mee.

Xo Lindsey

2 gedachten over “Tassen inkopen waarop baseer je de keuze?

  1. Leuk Lindsey!! En daar heb je helemaal gelijk in, durf te zeggen waar je goed in bent en claim het ❤️ Je prachtige tassen zijn het bewijs. xxx

    Like

    1. Hoii Anne, ja gek he… iets Nederlands denk ik? bescheidenheid siert de mens, maar soms mag je toch ook gewoon zeggen waar je goed in bent. Fijn weekend xxx

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: