Hoe combineer je de schouderband/tassenhengsel?

#Blogg 9 Mei 1

Ciaoooo ,

Naar aanleiding van allerlei vragen op Social Media dacht ik: dit is een mooi onderwerp om over te bloggen. Zoals jullie misschien wel weten heeft Cleverly. sinds deze week accessoires te koop in de webshop.

De tassenhengsels/ schouderbanden zijn een groot succes. Hieronder heb ik een aantal voorbeelden over hoe je die het beste kunt combineren. Ofja het beste, meer een idee hoe het kan…. , want eigenlijk kan héél erg veel met deze toffe kleurtjes.

Deze bohemian band is in de kleur oranje met paars. In 1e instantie is dat niet iets wat matched met een roze tas toch? dat is nu het leuke van deze tassen hengsels, je hoeft ze niet ton sur ton te combineren.

Ook de zwart witte band loopt als een trein. Deze is wellicht iets makkelijker te combineren. De banden zijn verstelbaar en je kunt ze net als mij vrij hoog dragen , maar ook op heuphoogte.

Mocht je wel zijn van het ton sur ton dan kun je er ook voor kiezen op een schouderband te kopen in dezelfde toonkleur als jou tas. Dan zit je altijd safe toch?!

Over kleuren gesproken mijn lieve Brabantzorg collega Melanie weet alles af van decoreren, stylen mode en dus ook hóe je het beste bepaalde kleuren kunt combineren. Soms is het zo leuk om met bepaalde mensen hierover te kunnen sparren en dat terwijl wij beide een totaal verschillende style hebben. Maarja wat is style?

Voor mij wisselt dat enorm. Ik kan er sportief, klassiek, uit zien maar ook sexie, hippie, toyboy écht totaal afhankelijk van mijn mood en vibe herkennen jullie dat? en eigenlijk vind ik dat juist hartstikke leuk. Merk alleen dat vaak de omgeving een soort van schrikt als ik weer met een ander styltje aan kom zetten, zo ook bij deze foto met badana en panter riem. 🙂

In mijn volgende blogg ga ik wat meer foto’s posten waarbij ik jurkjes draag in combinatie met de schouderband. Om eerlijk te zijn, had ik er nog vrij weinig over van afgelopen zomer.. Je snapt wel wat ik deze week dus heb gedaan? #shoppennnnn

Nu even terugkomend op het onderwerp ”style” misschien moeten we allemaal eens los laten bij welk hokje jij en een ander denkt te horen. Is het niet veel leuker om af te wisselen? of te zorgen dat je basis goed is zodat je het kan afmaken met accessoires denk aan een mooie leren tas, riem, of een schouderband. Ik ben heel benieuwd naar jou mening.

Als je wil kun je ook een kijkje nemen in de webshop.

Xo Lindsey

Eén opmerking over 'Hoe combineer je de schouderband/tassenhengsel?'

 1. Mega leuk geschreven linds !
  Super tof dat je mij erin benoemd 🖤
  Maar ook dat je verschillende stijlen van jezelf omschrijft!
  You go girll !
  Topper 🖤

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: