Verkoopt Cleverly. ook riemen en accessoires?!

#Blogg 8 April 21-4-2020

Ciao Bella’s,

Vanaf gisteren verkoopt Cleverly. voor het eerst ook riemen ofja ”riemen” tot nu toe hebben maar 1 riem in de webshop, maar het stond zo stoer haha. Ik schrijf deze blogg naar aanleiding van weer enkele vragen die via Social Media werden gesteld.

Afgelopen tijd is Cleverly. aan het groeien en ben ik hard aan het werk om te gaan uitbreiden in allerlei opzichten. Deze periode is als webshop best wel zwaar omdat de verkopen gewoon minder zijn dan normaal. Anderzijds maakt het je wel creatief. Om heel eerlijk te zijn kan ik niet ”rijk” worden met de verkoop van alleen tasjes. Niet dat rijk worden an sich het doel is, maar wil je centjes gaan verdienen (wat belangrijk is voor mij als ondernemer en vooral mijn waarde vrijheid.) moet je plannen maken en doelen stellen. Overigens ben ik van mening dat je moet beginnen met ondernemen met enorm veel passie en plezier in wat je doet. Want het vergt enorm veel tijd, en dat moet je leuk vinden wil je dat volhouden naast een baan in de zorg. Dat gezegd hebbende wil ik op een gegeven moment toch stappen maken.

Tijdens het koken van een Italiaans gerecht van Anne genaamd: capolavoro schoot mij in eens binnen waarom ga ik ook geen accessoires verkopen?

Om die stappen te kunnen maken schoot mij tijdens het koken van deze overheerlijke pasta saus in eens iets binnen. Wat als ik nou ook accessoires ga verkopen? ik zette een berichtje neer op Instagram en jullie waren razend enthousiast. Het maakte jullie eigenlijk niet uit dat ik naast leren tassen nu ook riemen, en vanaf volgende week schouderbanden ga verkopen.

Voorbeeld van afbeelding

De basis is en blijf échte leren tassen die met de hand worden gemaakt in het oh zo mooie Italïe. Maar wie vooruit wil moet soms veranderingen durven te maken.

If you always do what you always did, you will always get what you always got”. Albert Einstein.

Over veranderingen gesproken. Ik merk dat ik tegenwoordig de contacten met name op Instagram erg waardeer. Waarbij ik vroeger nog wel eens zei: wat nep en oppervlakkig, merk ik nu dat ik met een aantal mensen een Social Media band heb, haha bestaat dit? Zo oa ook met Anne Cheama een Nederlandse journalist & blogger die in het mooie Rome woont. Beide hebben wij een mediterraans hartje en liefde voor Italië. Erg leuk als je hierover dan samen kunt babbelen, ik kom niet zoveel Nederlanders tegen met wie ik dit kan.

Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van deze blogg, stel ze gerust hieronder. Of via de mail DM postduif? de schouderbanden komen ook snel online, ik ben erg benieuwd hoe jullie die gaan ontvangen. (ik vind ze zoooo gaaf) Ik wens jou een hele fijn avond.En mocht je benieuwd zijn naar de nieuwe riem neem dan even een kijkje in de webshop.

Xo Lindsey

Eén opmerking over 'Verkoopt Cleverly. ook riemen en accessoires?!'

  1. Haa Lindsey <3! Super super leuke blog en ik ben ook heel erg blij met onze Insta-vriendschap, Het is precies zoals je beschrijft: heerlijk om vriendinnen online te maken en onze mediterraanse passie te kunnen delen! En een super goede zet om ook riemen te gaan verkopen denk ik, ook een leren riem gaat bijna je hele leven mee, en naar Italiaans design blijven ze ook voor altijd in de mode ;). Hopelijk tot heeeeel snel op een Italiaans terrasje! Liefs, ciao en dikke kus, Anne

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: