Waarom elke vrouw een zwarte tas zou moeten hebben!

De psychologie achter verschillende kleuren.

#Blogg 4 februari 2020

Een zwarte tas is altijd goed. Dat klinkt wat slapjes. Als je voor zwart kiest, kies dan bewust voor deze kleur. En wel hierom: Wist je dat de zwarte tas het meest wordt verkocht als het gaat om kleur?!

Hoe komt dit?  

Kleuren psychologie

Zwart is geassocieerd met kracht, elegantie, formaliteit, dood, kwaad en mysterie. Als je dit zo hoort is niet alles positief aan deze kleur. Zwart geeft ook vaak kracht en gezag aan en wordt beschouwd als een formele en elegante kleur.

Hoe voel je je voelt.

Ondanks de wat mindere punten psychologisch gezien aan de kleur zwart blijft dit de meest verkochte kleur van tassen. Dit komt doordat het feit dat de kleur zwart overal bij past en makkelijk te combineren is. Weet je bijvoorbeeld welke combinatie je kunt maken? hieronder een klein voorbeeldje.

-Een zwarte outfit en een zwarte handtas? Stijlvol.

-Een rode trui en een zwarte crossbody tas? Opvallend.

-Een bruin-oranje jurkje en een zwarte clutch? Glamorous.

De kleur zwart geeft je ook vrijheid

Je kunt met je dagelijkse outfit een uitstraling neerzetten die je wenst. Daarom zijn kleding en tassen zo ontzettend belangrijk voor een vrouw. Het fijne aan zo´n zwarte tas is dat je alleen die dag over je outfit hoeft na te denken. Want die mooie tas heb je dan al dat is dan toch vrijheid?

Het mooie aan een zwarte tas is : je hoeft die dag alléén na te denken over je outfit.

Bedankt voor het lezen van deze blogg. Binnenkort ga ik de nieuwe lente collectie bestellen. Heb jij nou een gave kleur op het oog die in de collectie zou moeten let me know. Je kunt hieronder een reactie plaatsen, maar je mag mij ook altijd mailen.

Ik wens je een fijne dag.

Xo Lindsey

Neem even een kijkje op de webshop. Hier verkoop ik écht leren tassen gemaakt in Italïe met de hand en veel liefde 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: