Ben ik een ondernemer? top 3 boekentips die mij erg helpen.

Ben ik een ondernemer? top 3 boekentips die mij erg helpen.

#Blogg 2 13 december 2019

Ik kreeg de laatste tijd ontzettend veel vragen via Instagram DM. Vragen die gaan over ondernemen. Hoe je dat doet, hoe kom je op het idee, waar haal jij je informatie/kennis vandaan.

Het is maar net hoe je het wil bekijken. Wanneer ben je sowieso een ondernemer, dat is een mooie vraag?!

Het leek mij goed om hier een blogg over te schrijven. Laat ik vooropstellen dat ik nog lang niet ben waar ik wil zijn. Wow dat is filosofisch. Anway voor sommige die nog nooit een onderneming hebben gehad ben ik een expert en voor andere een beginneling. Het is maar net hoe je het wil bekijken. Wanneer ben je sowieso een ondernemer, dat is een mooie vraag. Momenteel lees ik ontzettend veel boeken die mij hebben geholpen om te groeien op zakelijk niveau maar ook persoonlijk. Onderaan deze blogg zal ik je een aantal titels geven.

De passie voor je eigen bedrijf is zo ontzettend groot. Het voelt voor mij nóóit als werken als ik daarmee bezig ben.

Voor mij is ondernemer zijn : dat ik geld en dus winst uit mijn onderneming kan halen en daarmee vrijheid verkrijg. Ik ben een vrijheidsstrijder en wil werken waar en wanneer IK dat wil. De passie voor je eigen bedrijf is zo ontzettend groot. Het voelt voor mij nóóit als werken als ik daarmee bezig ben. Een product verkopen wat jij hebt gecreëerd, bedacht en op de markt hebt gebracht is een geweldig gevoel. YES i did it , maar ook het besef dat je zonder al die volgers/kopers niets bent, en daardoor ben ik ook ontzettend dankbaar na elke verkoop.

Het idee Cleverly. tassen is ontstaan ongeveer 1 jaar geleden in de prachtige stad in Toscane genaamd Siena.  

Het idee Cleverly. tassen is ontstaan ongeveer 1 jaar geleden in de prachtige stad in Toscane genaamd Siena. Daar kwam ik lederen tassen tegen waarvan de kwaliteit ge-wel-dig was. Eenmaal terug in Nederland ging ik opzoek naar zulke tassen, ondanks het grote aanbod kon ik níks vinden wat in de buurt komt van een echt leren Italiaanse tas. De tassen die wel te koop waren in zo’n hoge prijs klasse en dat is voor een gemiddeld inkomen onbetaalbaar.

Wat mij ontzettend heeft geholpen tijdens deze journey is: dat ik van nature al een ondernemend persoon ben. Ik ben de gehele dag creatief bezig in mijn hoofd. Ik bedenk ideeën, ik zie snel wanneer iets ´in´ kan worden en heb dan ook het lef om het te doen. Dat vergeten veel mensen. Men denkt als snel oh die heeft geluk of… maar vergis je niet de meeste ondernemers nemen zoveel risico omdat ZIJ geloven dat het gaat lukken. Terwijl vaak de omgeving ontzettend kritisch en bang is. Ga je dit wel doen? wat als het niet lukt? weetje het zeker dat je al je geld daarin gaat stoppen?

Heb vertrouwen en geloof in jezelf en ga door waar andere stoppen. Het leven is te kort om werk te doen wat je niet leuk vindt. Waarom sta jij s´ochtends op ?

Heb vertrouwen en geloof in jezelf en ga door waar andere stoppen. Het leven is te kort om werk te doen wat je niet leuk vindt. Waarom sta jij s´ochtends op ? wat geeft je energie. Als dat een normale baan is van 9 tot 5 is , is dat ook helemaal prima natuurlijk. Als je maar alles geeft en kei hard werkt voor je doelen die jíj wil behalen. Laat je door niemand tegenhouden en geniet onderweg! toi toi toi

Boeken top 3

  1. Think and grow rich
  2. The law of attraction
  3. Mistermindset leef je beste leven

Lijkt het je leuk om een kijkje te nemen op mijn webshop of Social Media kanalen? Xo Lindsey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: